• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

 

Van hobby een serieus bedrijf maken, dat doen we niet zomaar. We willen wel ergens voor staan. Dat is iets waar we als Volvo 340 Onderdelen voor willen gaan!

Na jaren rij plezier in diverse Volvo 340's en door zelf te sleutelen is na lange tijd het idee ontstaan om iets te willen betekenen voor alle liefhebbers clubleden en rijders, maar ook wilden wij breder gaan door het leveren aan dealers en garagebedrijven. Inmiddels leveren wij aan zo'n 1.000 vaste klanten waaronder ook garage's en dealers in Binnen en Buitenland, over de hele wereld.

Met name bestaat de liefde en passie voor de Volvo 300-serie uit de jaren '70 tot '91. Verschillende modellen kwamen voorbij. Denk daarbij aan de 343 die eigenlijk als DAF van de band moest rollen, 345, en later ook de 340 en 360 modellen in diverse uitvoeringen. Auto's die je vandaag de dag steeds minder ziet rijden en maar al te vaak is het financiele voordeel niet de hoofdreden om tot de aanschaf van een Volvo uit de 300-serie te komen. Meestal omdat het auto's zijn die plezier geven in het rijden, auto's met karakter of omdat ze goede herinneringen geven aan de jonge jaren van vroeger. De passie voor dezelfde auto's heeft nu geresulteerd in Volvo 340 Onderdelen.

Wij zijn de enigste webshop waar u haast alle denkbare Volvo 300-serie onderdelen online kunt kopen, dus in dat opzicht zijn wij ook uniek. Wij leveren hoofdzakelijk gebruikte, maar ook nieuwe en gereviseerde onderdelen. Wij werken als volgt. We demonteren volgens een vaste procedure, volledig in eigen beheer. Daarnaast hebben wij een stappenplan voor de controle en beoordeling van alle voorkomende onderdelen.
Ook testen wij alle onderdelen die getest kunnen worden op functioneren en correcte werking. Daar heeft u meer aan en wij ook. Wij hebben heel graag dat u tevreden bent met de onderdelen en nog keer bij ons terug komt voor mogelijk andere of meer onderdelen. Door dus net een beetje meer te doen zonder dat dit heel veel extra moet kosten streven wij naar een grote klant tevredenheid

Ervaren is zeker weten, dus plaats gerust uw online order of stel uw vraag door contact met ons op te nemen.

Contact opnemen kan per e-mail naar [email protected], telefonisch of via WhatsApp op 06-175 87 691 of door het contact formulier in te vullen op onze website onder 'contact'.

www.volvo340onderdelen.nl
www.volvo340onderdelen.com
www.volvo300.nl
www.volvo400onderdelen.nl
www.allevolvoonderdelen.nl
www.volvopartswebshop.nl
www.volvopartswebshop.com