• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Volvo340onderdelen.nl

Volvo 340 Onderdelen.nl

Ja precies, u bent op hét juiste adres! Dé specialisten op het gebied van Volvo 300 serie onderdelen.
Bij Volvo340onderdelen.nl kunt u kiezen uit duizenden originele Volvo onderdelen. We zijn gespecialiseerd in onderdelen uit de Volvo 300 serie. Daarnaast vindt u bij ons diverse onderdelen voor Volvo’s uit de serie 66, 200, 400, 700 en 800. Al onze onderdelen zijn zorgvuldig gecontroleerd, getest op werking en voordelig geprijsd.

Hoe werkt het met onderdelen in onze webshop?

Alle onderdelen die nieuw zijn worden gekenmerkt door NIEUW in de artikelomschrijving!
Let hier dus op bij uw aankoop. Wanneer de vermelding NIEUW niet wordt vermeld kunt u altijd uitgaan dat het een goed gebruikt en getest onderdeel betreft! Verder spreekt alles in principe voor zich. 

Koopjeshoek?

O ja, vergeet niet om ook even in onze koopjeshoek te kijken. Hier vindt u altijd schitterende onderdelen die sterk zijn afgeprijsd. Dit wegens eenmalige verkoop, of mogelijk een lichte beschadiging. LET OP: bij een eventuele beschadiging zullen wij dit altijd expliciet vermelden. De onderdelen uit deze koopjeshoek komen niet in aanmerking voor eventuele garanties en kunnen niet worden geretourneerd.

Originele Volvo onderdelen voor Garage en Volvo Dealer

Voor onze onderdelen business is het inmiddels een beetje omgedraaide wereld geworden de laatste jaren. Veel specifieke onderdelen uit onze Volvo series zijn recent of een aantal jaren niet meer leverbaar vanuit de Volvo Dealer. Op deze manier kunnen wij beantwoorden aan de grote vraag, met als doel een tevreden en blije klant!
 
Voor garages en autodealers willen we een voordelige oplossing. De onderdelen uit ons assortiment zijn origineel Volvo en zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast leveren wij New Old Stock en gereviseerde onderdelen. Ook zijn wij gewend om snel te leveren. Doorgaans kunt u er vanuit gaan wanneer u de bestelling voor 12uur heeft geplaatst, deze normaal gesproken de volgende werkdag wordt zal worden afgeleverd.

Het demonteren van oude auto’s voeren wij in eigen beheer uit. Hierbij testen we alle onderdelen op functie en correcte werking. Inmiddels leveren wij aan diverse garagebedrijven en autodealers in binnen- en buitenland.

Originele Volvo onderdelen voor de hobbyist

Sleutelen aan uw oude Volvo: we bieden een uitgebreid assortiment originele Volvo onderdelen. Deze zijn toepasbaar voor Volvo’s gebouwd in de jaren 1974 tot en met 1997. Onderdelen die u nergens anders tegenkomt of waar moeilijk aan te komen is, bij ons vindt u ze. Bestel voordelig onderdelen, we vullen ons assortiment dagelijks aan. De gebruikte onderdelen verkeren in goede staat en zijn gecontroleerd op een juiste werking.

Gespecialiseerd in de 300 serie

Vanuit onze passie voor de Volvo 300 serie bieden we hiervoor een zeer uitgebreid assortiment onderdelen. Van zekering tot motoren, we leveren bijna alle denkbare onderdelen. Deze zijn geschikt voor de Volvo 343, 345, 340 en 360. Een auto met karakter, zo omschrijven we de Volvo 300 serie. Houd de Volvo 300 serie levend dankzij onze goed werkende onderdelen.

Heeft u vragen met betrekking tot onze diverse onderdelen, neem dan contact met ons op. Dit geldt niet alleen voor onderdelen voor de Volvo 300 serie, maar ook voor andere onderdelen.

Service en verzending

Onze gebruikte onderdelen zijn niet alleen voordelig geprijsd, ook controleren en reviseren we deze veelal zelf. We voeren alles in eigen beheer uit. Als Volvo liefhebbers zijn we continue op zoek naar nieuwe en gebruikte onderdelen. Zo kunnen wij u voorzien van datgene wat u nodig heeft. Hierbij geven we graag antwoord op uw vragen.

Onze snelle verzending vindt plaats via een lokale koerier. Verzending binnen en buiten de Europese Unie is mogelijk. We leveren aan landen als België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Polen, Hongarije, Estland, Letland, Portugal, Turkije, Italië, Groot Brittanie (UK), Finland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Sri Lanka. Ook vanuit Amerika (VS) weten veel klanten ons te vinden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »