• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Volvo 800 onderdelen

Originele Volvo 800 onderdelen voor verschillende modellen uit de 800 serie, dat vindt u bij Volvo340onderdelen.nl. We hebben een ruim assortiment onderdelen voor de Volvo 850, 854 en 855. Voordelig geprijsde tweedehands of nieuwe producten voor de hobbyist, garagehouder of dealer. De 800 serie is nog steeds populaire dankzij het sportieve karakter en de duurzaamheid. Breng deze auto in perfecte staat dankzij ons ruim assortiment onderdelen.

Accessoires voor de Volvo 800

De accessoires zijn geschikt voor de Volvo 850, de sedan type 854 en stationwagen type 855. Deze auto’s werden geproduceerd tussen de jaren 1991 en 1997. Het is soms moeilijk om bij reparatie aan originele onderdelen te komen. Vanuit onze passie voor Volvo’s hebben we besloten om deze Volvo 800onderdelen via de webshop aan te bieden. U vindt bij ons diverse accessoires waaronder een achterbank middenconsole, bagagerek of bevestigingsbeugel voor de reserve brandstoftank. Ons aanbod wisselt regelmatig, houd onze webshop dus goed in de gaten.

We hebben ook accessoires en onderdelen voor het interieur in ons assortiment. Denk hierbij aan een armleuning voor de achterbank of een asbak. Voor de body vindt u bij ons afdekkapjes voor de buitenspiegel of diverse andere originele Volvo 800 onderdelen. We bieden zowel tweedehands als nieuwe producten aan. Dit staat altijd bij het desbetreffende product aangegeven.

Plaatwerk en onderstel

Let goed op het plaatwerk en het onderstel. Deze twee hebben veel te verduren onder invloed van het weer, steenslag en in de winter strooizout. Roestplekken voorspellen niet veel goeds en moeten direct aangepakt worden. Voor het plaatwerk vindt u bij ons een compleet portier voor de 5 deurs of 3 deurs Volvo. Daarnaast hebben we regelmatig diverse motorkappen, voorscherm, front voorzijde of achterklep. Hiermee vervangt u groot plaatwerk in een keer. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatwerk in de gewenste kleur te spuiten.

Ook voor het onderstel bent u bij ons aan het juiste adres. Volvo 800 onderdelen die u helpen de auto in goede staat te krijgen. Van bevestigingsbeugel voor de uitlaat tot een aandrijfriem, we kunnen het allemaal leveren. Zoekt u elektra en verlichting? In onze webshop vindt u diverse onderdelen zoals een achterlicht unit, sigaretten aansluiting of contactslot.

Altijd de beste onderdelen

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een grote passie voor Volvo uit de 300 serie. Na een periode van zelf sleutelen besloten we diverse Volvo 800 onderdelen beschikbaar te maken voor iedereen. Meer dan 750 vaste klanten bestellen regelmatig originele Volvo 800 onderdelen. We demonteren oude auto’s in eigen beheer. De onderdelen worden allemaal zorgvuldig gecontroleerd en getest. Zo weet u zeker dat alles uit ons assortiment ook goed werkt. Uiteraard hebben we ook nieuwe onderdelen in ons assortiment. Kijk bij het desbetreffende product voor meer specificaties.

We verzenden niet alleen in Nederland maar ook binnen de Europese Unie en hierbuiten. Heeft u nog vragen over de Volvo 800 onderdelen, neem dan contact met ons op.